Terras

Genieten van een zalige lente- of zomerdag op je terras: wie droomt er niet van? Met een terras van Lambrechts-Nicolaers wordt die droom werkelijkheid. Een terras is het verlengstuk van je huis en verdient de nodige aandacht. Een terrastegel van LN dus.

Onze buitentegels vind je, logisch, buiten aan onze showroom. Je ziet ze dus in het juiste licht, in weer en wind. Want om te kunnen genieten van de zonnige dagen, moeten de terrastegels voorzien zijn op àlle weersfactoren.

Lambrechts-Nicolaers
vakmannen in terrassen

Bij Lambrechts-Nicolaers kiezen we voor stevige buitentegels die makkelijk zijn in onderhoud. De technische vraagstukken wat betreft plaatsing van je terras op volle ondergrond, beton of tegeldragers lossen we graag op. In ons gamma zitten ook de juiste onderhoudsproducten voor de jaarlijkse lenteschoonmaak. Op die manier blijf je genieten van je terras!

Terras, oprit of een combinatie?

Hoe dik de buitentegel moet zijn, hangt af van de toepassing. In het kort: hoe zwaarder het gebruik (letterlijk) hoe dikker de tegel. Maar ook de uitgraafdiepte, hellinsgraden in functie van afwatering en het ideale voegseltype hebben voor ons geen geheimen. Jullie buitenproject is bij ons in veilige handen.

Mogen wij uw droomterras plaatsen?
contacteer ons voor een afspraak >

Maak je eigen moodboard

1
Zoek op trefwoord
Zoek
2
Kies favorieten
Geen Favorieten
Wis Favorieten
Luikersteenweg 222
B-3700 Tongeren
+32 12 23 12 34
info@lambrechts-nicolaers.be
Showroom
dinsdag - vrijdag: 10u-12u & 13u-18u
zaterdag: 10u-17u
Afhalingen
dinsdag - vrijdag: 9u-12u & 13u-17u30
zaterdag: 9u-12u
cross