Welkom bij Lambrechts-Nicolaers

Lambrechts-Nicolaers, dat is vakmanschap in tegels en natuursteen. In 2011 hebben Michel en Anne-Catherine Lambrechts, als vierde generatie beslist het familiebedrijf van hun overgrootouders, opgericht in 1924, verder te zetten.

In de beginjaren werden vooral steenkool, hout en bouwmaterialen verkocht in het centrum van Tongeren. Geleidelijk aan werden steeds meer bouwmaterialen verkocht en in 1971 verhuisde het bedrijf naar een ruimere locatie op de Luikersteenweg. Vanaf dan specialiseert de familie Lambrechts zich in het verwerken van natuursteen, de verkoop van bouwmaterialen en vloer-en wandtegels. Door de jaren heen en door de enorme ontwikkelingen in de bouwsector heeft het bedrijf zich verder toegespitst op 2 takken van de bouwsector: verkoop en plaatsing van keramische tegels en maatwerk in natuursteen.

Lambrechts-Nicolaers, dat is vakmanschap in tegels en natuursteen

Zowel de tweede als de derde generatie staan nog steeds klaar om hun uitgebreide kennis door te geven aan het jonge team. Traditie en vernieuwing gaan hand in hand, want in 2015 opende Lambrechts-Nicolaers 'Ceramiq - outlet by LN'. In deze toonzaal vind je Europese tegels aan topprijzen!

Wanneer je over generatiebedrijven spreekt, moet je het ook hebben over duurzaam ondernemen, zowel op bedrijfs-economisch als sociaal vlak.

We sponsoren lokale verenigingen, hebben extra aandacht voor onze medewerkers én investeren in ecologie. We zijn nu eenmaal generatiedenkers: we’re in it for the long term.

Luikersteenweg 222
B-3700 Tongeren
+32 12 23 12 34
info@lambrechts-nicolaers.be
Showroom
dinsdag - vrijdag: 10u-12u & 13u-18u
zaterdag: 10u-17u
Afhalingen
dinsdag - vrijdag: 9u-12u & 13u-17u30
zaterdag: 9u-12u
cross