Vloerverwarming

Wie al op blote voeten over een vloer met vloerverwarming liep, die kent het zalige gevoel. Tijd ook om bij jouw thuis vloerverwarming te installeren? Met onze Schlüterinstallaties ligt comfort binnen handbereik.

Voegloze dekvloer

Vloerverwarming stond vroeger gelijk aan uitzetvoegen. Maar dankzij het BEKOTEC-systeem van Schlüter worden de drukspanningen gelijkmatig verdeeld. Boven die vloerverwarming ligt dus een perfecte tegelvloer!

Renovatieproof

We hebben slechts 20mm nodig om vloerverwarming te plaatsen, afhankelijk natuurlijk van jouw huidige constructie. Dat betekent dat bij renovatieprojecten vloerverwarming ook een mogelijkheid wordt. Vloerverwarming enkel bij nieuwbouw? Da’s passé.

Lambrechts-Nicolaers
vakmannen in vloerverwarming

Lagere aanvoertemperatuur, hogere efficiëntie

Bij vloerverwarming mag de CV-ketel lagere temperaturen aanvoeren in vergelijking met bijvoorbeeld radiatoren. En dankzij de gelijkmatige verwarming kan de thermostaat ook lager staan. Dubbele winst dus!

Wandverwarming

Wist je dat we ook wanden kunnen voorzien van ‘vloerverwarming’? Zeker in de badkamer en vooral in de douche geeft die een erg aangenaam gevoel. En wanneer je op zoek bent naar plaats in je badkamer is vloer- of wandverwarming ook een perfect alternatief voor die logge radiator. In de showroom hebben we trouwens een proefopstelling geïnstalleerd met wandverwarming, kom gerust eens voelen!

Mogen wij uw vloerverwarming plaatsen?
contacteer ons voor een afspraak >

Maak je eigen moodboard

1
Zoek op trefwoord
Zoek
2
Kies favorieten
Geen Favorieten
Wis Favorieten
Luikersteenweg 222
B-3700 Tongeren
+32 12 23 12 34
info@lambrechts-nicolaers.be
Showroom
dinsdag - vrijdag: 10u-12u & 13u-18u
zaterdag: 10u-17u
Afhalingen
dinsdag - vrijdag: 9u-12u & 13u-17u30
zaterdag: 9u-12u
cross