Uw Moodboard
0

LN NIEUWS

Promo van de maand

Actie op XXL-Tegels

van 1 t/m 30 november 2021
In november zien we het groots, zowel wat betreft tegels als kortingen. Op onze mooie XXL tegels geven we deze maand immers 20% korting! Big is beautiful, en dankzij onze vakkundige plaatsing wordt een wand met XXL tegels een échte eyecatcher. Ontdek ons aanbod via het moodboard of in onze showroom en je zal zien dat onze keuze érg uitgebreid is!
Promo van de maand

Gratis kraan bij aankoop badkamer

van 1 t/m 31 oktober 2021
Bij Lambrechts-Nicolaers ben je ook aan het juiste adres wanneer het over badkamers gaat. Van losse aankopen tot plaatsing of zelfs een volledige badkamerrenovatie: zoek niet verder! Doe inspiratie op via ons moodboard, waar we enkele van onze realisaties graag aan jullie voorstellen. En koop je in oktober een nieuwe badkamer bij LN? Dan krijg je een Grohe Euphoria douchesysteem met thermostatische mengkraan er gratis bij! Uitvoering: Chroom. Catalogusprijs 764,68 (incl. 21% btw). Voorwaarden in de winkel.
In de kijker

September is Parketmaand

van 1 t/m 30 september 2021
Als specialist in vloeren kan parket niet ontbreken in ons aanbod. Advies is belangrijk wanneer je voor parket kiest, want er zijn grote verschillen tussen laminaat, massief, meerlagig en fineerparket. Zo is de ene geschikter voor vloerverwarming dan de andere, kan niet elk type opgeschuurd of rechtstreeks op chape geplaatst worden. Dan hebben we het nog niet gehad over de mogelijke kleuren of de afwerkingsmogelijkheden: gekliefd, gezandstraald, geborsteld… de mogelijke combinaties zijn eindeloos! Wij staan je graag met raad én daad bij.
In de kijker

Focus op renovatie

1 t/m 31 augustus 2021
In augustus zetten we graag renovaties in de kijker! Dat we aan badkamerrenovaties doen, dat hebben we jullie al vaker verteld. Maar ook onze vloeren gaan hand in hand met (grote) renovatiewerken. Neem nu luxe vinyl tegels. Die zijn beperkt in dikte en kunnen dus perfect over een bestaande vloer gelegd worden. Soms moeten de deuren zelfs niet geschuurd worden. Zo luxe vinyl is daarnaast ook makkelijk in onderhoud, watervast én zelfs geluidsabsorberend. En als je dacht dat we over ordinaire ‘tapis plain’ spreken, think again. In onze showroom vind je zowel planken (zelfs visgraat) als tegels, in hout- of betonlook tot zelfs terrazzo.
Solden

Solden bij LN!

van 1 t/m 31 juli 2021
Nu of nooit. Juli is dé soldenmaand bij LN. Rep je naar de winkel, sla je slag en ga aan de haal met ongeziene kortingen op Italiaanse & Spaanse designtegels. En net zoals bij onze stockverkoop in juni geldt ook hier de leuze: op is op.
GOED OM TE WETEN

Hoe belangrijk is duurzaamheid?

Duurzaamheid speelt in onze bedrijfsvoering een erg belangrijke rol. Als familiebedrijf van generatie op generatie, denken we steeds op langere termijn. Van transport over productie tot de verwarming van onze toonzalen: we doen het zo efficiënt mogelijk. Want we willen Lambrechts-Nicolaers op een verantwoorde manier ook weer overdragen aan de 5e generatie.
In de kijker

Badkamerdeals

van 1 t/m 31 mei 2021
Toe aan een (nieuwe) badkamer, klein of groot? Bij LN ben je aan het juiste adres! Wij werken samen met de grootste sanitairmerken en voeren de werken van naaldje tot draadje uit bij jullie thuis. Badkamerplaatsing via LN? Dat zijn grote werken, maar kleine zorgen. We spreken immers jullie plannen goed door en zorgen daarna voor een gedetailleerde planning én offerte. Tijdens dat hele proces kunnen jullie vertrouwen op één contactpersoon.
Promo van de maand

Promoties op terrastegels

van 1 t/m 30 april 2021
Ook april is onze terrassenmaand! Kom deze maand ons aanbod ontdekken, laat je bijstaan door onze specialisten en profiteer nog voor de zomer van een cocktail op dat nieuwe terras. Op zoek naar inspiratie? Stel dan even een moodboard samen en stuur het ons door!
In de kijker

Zin in buitenleven?

van 1 t/m 31 maart 2021
Maart is onze terrassenmaand! De dagen lengen, het uur wordt verzet en de zonnestralen doen ons dromen van leuke terrasjes… Zo’n leuk terras, dat realiseren we natuurlijk ook gewoon bij jou thuis. Kom deze maand ons aanbod ontdekken, laat je bijstaan door onze specialisten en profiteer nog voor de zomer van een cocktail op dat nieuwe terras.
Promo van de maand

Beurscondities

van 1 t/m 28 februari 2021
In februari lanceren we onze beurscondities, met 20% korting op onze XXL tegels maar ook promo’s op badkamers! Deze maand is dus hét ideale moment om je woning in het nieuw te zetten. XXL tegels zijn een streling voor het oog en vind je bij ons in vele uitvoeringen, niet in het minst in de marmervarianten. Badkamerrenovaties zijn dan weer met stip de meest uitgevoerde renovatiewerken in huis – waarom dan niet bestellen wanneer er promo’s zijn?
Solden

Solden bij LN!

van 1 t/m 31 januari 2021
Nu of nooit. Januari is dé soldenmaand bij LN. Rep je naar de winkel, sla je slag en ga aan de haal met ongeziene kortingen op Italiaanse & Spaanse designtegels. En net zoals bij onze stockverkoop in juni geldt ook hier de leuze: op is op.
Luikersteenweg 222
B-3700 Tongeren
+32 12 23 12 34
info@lambrechts-nicolaers.be
Showroom
dinsdag - vrijdag: 10u-12u & 13u-18u
zaterdag: 10u-17u
Afhalingen
dinsdag - vrijdag: 9u-12u & 13u-17u30
zaterdag: 9u-12u
cross