Natuursteen

Met natuursteen haal je de kracht van de natuur in huis. Dat kan als tegel voor bv. de woonkamer of een trap, maar ook als exclusieve afwerking van bijvoorbeeld zwembaden (zwembadboorden), tuinen (denk aan terras, stapstenen en afboording) of tabletten voor vensters en deuren. Van Belgische blauwe steen tot Carrara marmer: LN zorgt dat jouw maatwerkproject met de grootste zorg opgemeten, geplaatst én afgewerkt wordt.

Een mooi afgewerkte stenen trap is immers een streling voor het oog en is vaak hét sluitstuk van je inkomhal. Dankzij ons totaalpakket kunnen we die trap op perfect afstemmen met de rest van je vloer.

De traditie van steenkappers

Lambrechts-Nicolaers is één van de grootste natuursteenverwerkers in België. In onze eigen ateliers, vlak achter de showroom, bewerken we ruwe blokken tot een elegant eindproduct. Dat doen we al tientallen jaren en met state-of-the-art machines.

We gaan zelf de selectie maken in de steengroeves, want een kwalitatief eindproduct start met een juiste selectie.

Lambrechts-nicolaers
vakmannen in natuursteen

Voor ieder wat wils

De afwerking van natuursteen is erg belangrijk. Afhankelijk van het type product, geven we je graag raad over de mogelijkheden. En er zijn heel wat mogelijke afwerkingen: ooit al gehoord boucharderen, frijnen, verouderen, verjongeren of verzoeten? In onze toonzaal vind je de voorbeelden van deze, vaak handmatige, sierbewerkingen.

Soorten natuursteen en toepassing

Of je nu op zoek bent naar de toepassing van natuursteen binnen of buiten, bij LN ben je aan het juiste adres. Van bestrating over zwembadboorden tot trappen en wandbekleding: elke toepassing heeft z’n specifieke eisen. Denk aan de natuurelementen, vlek- en vochtbestendigheid, maar ook grip en onderhoudsgemak.

Mogen wij uw natuursteen komen plaatsen?
contacteer ons voor een afspraak >

Maak je eigen moodboard

1
Zoek op trefwoord
Zoek
2
Kies favorieten
Geen Favorieten
Wis Favorieten
Luikersteenweg 222
B-3700 Tongeren
+32 12 23 12 34
info@lambrechts-nicolaers.be
Showroom
dinsdag - vrijdag: 10u-12u & 13u-18u
zaterdag: 10u-17u
Afhalingen
dinsdag - vrijdag: 9u-12u & 13u-17u30
zaterdag: 9u-12u
cross