Renovatie

De komende jaren verwachten we ons aan heel wat renovaties. Enerzijds omwille van de stijgende energieprijzen, anderzijds omdat de overheid het ons ook wettelijk oplegt.

Of het nu een energetische of cosmetische renovatie betreft, dit is één van de peilers waarin Lambrechts-Nicolaers zich specialiseert.

Tegels en parket

Wanneer we cosmetische renovaties aanpakken, komt onze expertise van pas: moeten de bestaande vloeren opgebroken moeten worden? Hoe bestaande dorpels afgewerken? Wat is de jusite keuzen met betrekking totvast meubilair? De juiste keuze maken heeft een impact op de duur en het budget van uw project.

Slimme Vloerverwarming

Bij veel nieuwbouw- en renovatieprojecten wordt er gekozen voor vloerverwarming in combinatie met een tegelvloer.
Vloerverwarming is erg efficiënt en komt helemaal tot z’n recht in combinatie met keramische tegels: de tegels zorgen voor een perfecte geleiding van de warmte.

Vloerverwarming is niet meer enkel bestemd voor nieuwbouw. Bij renovaties hebben de nieuwste innovaties van Schlüter amper 20mm nodig om vloerverwarming te kunnen installeren.

Lambrechts-Nicolaers
renoveren is een vak

All-in Badkamerrenovatie

Bij Lambrechts-Nicolaers begeleiden wij u in de totaalrenovatie van uw badkamer. In onze showroom vind je diverse badkameropstellingen. Een ware bron van inspiratie in alle stijlen. Dankzij onze ruime keuze in badkamermeubels en tegels en aan de hand van 3D-tekeningen, krijg je een perfect beeld van uw toekomstige badkamer.

Een oude badkamer durft wel eens een energieverslinder te zijn. Een warm bad of een lange douche in een ruimte waar we het vaak ook graag net wat warmer hebben, maar waar het omwille van de hogere vochtigheidgraad meer energie kost om ze op te warmen… Een badkamerrenovatie kan dus ook energiebesparend zijn.

Met onze sanitaire specialisten bekijken we de mogelijkheden rond het energetisch vraagstuk. Zo plaatsen we steeds vaker wandverwarming in de douche, omdat je op die manier een efficiënte warmtebron combineert met nabijheid: je voelt de warmte letterlijk dichter bij je lichaam.

Renovatie gepland? Breng ons dan zeker een bezoek. Dankzij onze specialisten in tegels & parket, slimme vloerverwarming en sanitaire installaties kunnen we jullie helpen in uw totaalproject.

Mogen wij uw renovatiedroom waarmaken?
contacteer ons voor een afspraak >

Maak je eigen moodboard

1
Zoek op trefwoord
Zoek
2
Kies favorieten
Geen Favorieten
Wis Favorieten
Luikersteenweg 222
B-3700 Tongeren
+32 12 23 12 34
info@lambrechts-nicolaers.be
Showroom
dinsdag - vrijdag: 10u-12u & 13u-18u
zaterdag: 10u-17u
Afhalingen
dinsdag - vrijdag: 9u-12u & 13u-17u30
zaterdag: 9u-12u
cross