Tegels

Keramische tegels vind je bij ons in alle geuren en kleuren: van marmerlook tot betonlook, van houtimitatie tot natuursteenlook. In onze unieke collectie keramische tegels van Europese topkwaliteit vind je zeker wat wils.

Bezoek dus onze grote showroom en profiteer van het advies van onze interieurspecialisten: LN zorgt er voor dat jouw project helemaal ‘on trend’ is! En de plaatsing, die nemen we ook voor onze rekening.

Jouw smaak, jouw tegel

In onze showroom vind je een tegel voor elke smaak. Ga je voor de luxueuze uitstraling van marmer? Kies je voor de warmte van imitatieparket? Of ga je voor een industriële sfeer en dus betonlook? Klassiek of modern? En wat met een grootformaat? Laat je inspireren door onze unieke collectie, rechtstreeks gekozen in de fabrieken en de meest gerenommeerde fabrieken.

Onze interieurspecialisten helpen mee die belangrijke keuzes te maken, voor elke ruimte en voor elk budget.

Lambrechts-Nicolaers
vakmannen in tegels

elke ruimte een eigen identiteit

Met de juiste tegel geef je elke ruimte in huis een eigen persoonlijkheid: frisse badkamertegels voor een vitale start van de dag, warme woonkamertegels voor dat knusse gevoel wanneer je in de zetel ligt of onderhoudsvriendelijke keukentegels om die designkeuken in topconditie te houden. In onze showroom vind je zeker een keramische tegel die voldoet aan jouw eisen voor elke ruimte.

Kleur buiten de lijntjes

Met rigide vinyl vloeren van Floorify kan je elke richting uit. Ideaal bij een renovatieproject, makkelijk in onderhoud, watervast én zelfs geluidsabsorberend. Floorify biedt zowel planken (zelfs visgraat) als tegels aan, van hout- of betonlook tot terrazzo.

Mogen wij uw tegeldroom waarmaken?
contacteer ons voor een afspraak >

Maak je eigen moodboard

1
Zoek op trefwoord
Zoek
2
Kies favorieten
Geen Favorieten
Wis Favorieten
Luikersteenweg 222
B-3700 Tongeren
+32 12 23 12 34
info@lambrechts-nicolaers.be
Showroom
dinsdag - vrijdag: 10u-12u & 13u-18u
zaterdag: 10u-17u
Afhalingen
dinsdag - vrijdag: 9u-12u & 13u-17u30
zaterdag: 9u-12u
cross