Plaatsing

Dat onze interieurspecialisten jullie met raad en daad bijstaan bij élk project, dat wist je misschien al. Maar daar stopt het niet bij Lambrechts-Nicolaers: ook de plaatsing nemen we voor onze rekening. Want bij ons is een cirkel écht rond. Van selectie van de collectie over het advies in de toonzaal tot de effectieve opmeting en plaatsing bij jullie thuis: onze vakmannen vloeren elk project, groot of klein en gaan voor een mooi eindresultaat.

Vakmannen over de vloer

Dagelijks sturen we meer dan tien plaatsingsploegen op pad. Dat wil zeggen dat we héél wat ervaring in huis hebben. En met eigen opleidingen én sessies van onze leveranciers tillen we die ervaring nog een niveau hoger. Dat is de beste garantie op een geslaagd project.

Want tegels plaatsen gaat al lang niet meer over de typische formaten van 20x20 of 40x40. Het is een specialisme geworden met aandacht voor bijvoorbeeld vloerverwarming, ontkoppelingsmatten, grootformaat tegels (de XXL ‘slabs’), tegels van amper 3mm dik, …

Lambrechts-nicolaers
plaatsen is een vak

Voor grote en kleine projecten

Lambrechts-Nicolaers is een betrouwbare partner voor jullie privéprojecten én voor architecten of bouwpromotoren. Aan elk project besteden we de nodige aandacht, zowel in de voorbereidende fase als in de uitvoerende fase. We hebben niet voor niets de ambitie om dé referentie te zijn wat betreft vloeren én plaatsing in de regio.

Mogen onze vakmannen uw projectdroom realiseren?
contacteer ons voor een afspraak >

Maak je eigen moodboard

1
Zoek op trefwoord
Zoek
2
Kies favorieten
Geen Favorieten
Wis Favorieten
Luikersteenweg 222
B-3700 Tongeren
+32 12 23 12 34
info@lambrechts-nicolaers.be
Showroom
dinsdag - vrijdag: 10u-12u & 13u-18u
zaterdag: 10u-17u
Afhalingen
dinsdag - vrijdag: 9u-12u & 13u-17u30
zaterdag: 9u-12u
cross