lnheropentln.png

Heropening LN

Op dinsdag 12 mei opent ook onze LN-showroom opnieuw haar deuren. Wij zijn erg blij om jullie te ontvangen in een volledig vernieuwde, energiezuinige, showroom. De nieuwste collecties bezichtigen jullie dus in een nieuw kleedje!

Hopelijk heeft jullie project niet té veel vertraging opgelopen. Wij steken alvast graag onze handen uit de mouwen om samen verder te (ver-)bouwen. Ons aanbod in vloeren en badkamers is erg uitgebreid en onze plaatsingsploegen werken op volle kracht. Kortom: met één bezoekje kunnen jullie alvast heel wat openstaande items afvinken 😉

Belangrijk: we werken, voor jullie én onze veiligheid, op afspraak. De showroom is meer dan groot genoeg om veilig rond te wandelen, maar we nemen als familiebedrijf onze verantwoordelijkheid op – Corona sloeg ook hier spijtig genoeg hard toe. Een afspraak aanvragen kan via de website of tijdens de kantooruren (van dinsdag tot zaterdag) met een telefoontje of sms’je naar het nummer 0496 / 23 22 71.
Plan je een bezoek aan LN Ceramiq? Maak dan een afspraak met Josy op 0495 / 79 93 73.

Mogen we jullie 2 dingen vragen wanneer jullie langskomen?
Draag aub een mondmaskers, opnieuw voor jullie en onze veiligheid. En als 2e puntje: om jullie bezoek zo efficiënt als mogelijk te maken, vragen we om zo veel documentatie als mogelijk mee te brengen. Denk aan plannen, foto’s, looplijnen, … Dan krijgen jullie meteen het beste advies!

Bedrijf

Volg ons